GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

29 Ağustos 2023

İLEM’den Kurumsal Ziyaretler

2002’den bu yana lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim, proje ve ilmi faaliyetler gerçekleştiren İLEM, bu amaçları doğrultusunda kurumsal İlişki ağlarını güçlendirmeye önem veriyor. Bu doğrultuda İLEM’in mevcut çalışmalarını tanıtmak ve yeni iş birliği imkanlarını konuşmak üzere ağustos ayında İLEM Yönetim kurulu Başkanı Taha Eğri ve beraberindeki heyet bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Heyet ilk olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Ferudun Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İLEM'in amaç ve faaliyetlerinden bahsedilerek ortak çalışmalar yapma hususunda istişareler yürütüldü..

Bursa ziyaretlerinin ikinci durağında Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanı Oktay Yılmaz ile görüşüldü. Bu yıl İLEM ve Bursa Yıldırım Belediyesi iş birliği ile düzenlenen iki ayrı program üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Görüşmelerde İLEM saati hediyesi takdim edildi.

Bununla birlikte Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu ve beraberindeki heyet İLEM’e ziyarette bulundular. Görüşmede İLEM Yönetim kurulu Başkanı Taha Eğri'ye hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Aynı zamanda kurumların güncel faaliyetleri ve akademik çalışmalar üzerine bilgi alışverişi gerçekleştirdiler.