GELENEĞİN BİRİKİMİNDEN YENİ BİR DÜŞÜNCENİN İNŞASINA...

BAĞIŞ E-BÜLTEN

12 Ocak 2021

2021’in İlk Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

2002 yılından bu yana eğitim, ihtisas, proje ve yayın çalışmaları başta olmak üzere akademik ve kültürel alanda gerçekleştirdiği projelerle sivil akademik bir kuruluş olma hüviyetini güçlendiren İlmi Etüdler Derneği (İLEM), yeni dönem faaliyetlerini ele almak üzere yılın ilk Divan Toplantısını gerçekleştirdi.

9 Ocak 2021 Cumartesi günü çevirimiçi yürütülen programda İLEM Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Macit ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra genel sekreter Yusuf Temizcan; Eğitim, LEEK, İhtisas ve Mensuplar komisyonu üyeleri, koordinatörler, koordinatör yardımcıları, araştırmacı ve stajyerler programda hazır bulundu.

İLEM YK Başkanı Abdulkadir Macit, İLEM 2020 Faaliyet Raporunun sunumunu gerçekleştirerek 2020 yılı çalışmalarının verimine değindi. 2021 faaliyetleri için de hangi anlanların öne çıkacağına bilgilendirme yaptı ve gayretlerinden dolayı tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Programda söz alan komisyon başkanları kendi alanlarında yaptıkları çalışmalardan bahsettiler. YK üyeleri ise 2020’nin pandemi şartlarına rağmen çok verimli geçtiğini vurgulayarak 2021’de de üzerine koyarak faaliyetlerin devam etmesi gerektiğinin altını çizdiler. Yaklaşık 2 saat süren Divan Toplantısı, 2021 temennileri ve değerlendirmeleriyle koordinatörler, araştırmacılar ve stajyerlerin söz almasıyla nihayete erdi.